Entertainer

Naast draaien is Coenio ook druk met optredens in het land.

Naast draaien is Coenio ook druk met optredens in het land. Samen met Rogier van Oosterhout staan de heren ook bekend als Rogier & Co, met klappers als Schatje mag ik je foto, Waar is de WC, Bier met een Rietje is altijd feest!!

Aangename Jongens – He! Niet Zoenen

dj coenio

Het originele carnavalsgeluid komt dit jaar van de Aangename Jongens.
Rogier van Oosterhout (de originele zanger van “Schatje mag ik je foto?” en bekend van Omroep Brabant) en DJ Coenio (Neerlands gezelligste DJ) zetten jong en oud in de polonaise met “Hé, niet zoenen!”. Het is voor veel volwassenen van middelbare leeftijd en ouder al meteen een herkenbare meedeiner, want Willeke Alberti bracht het nummer 35 jaar geleden al ten gehore. Deze twee aangename jongens doen het nog eens dikjes over en zullen carnaval 2009 ongetwijfeld weten te veroveren met een onvervalste carnavalskraker die jong en oud snel aan het meezingen krijgt. Gezellig!

Rogier & Co ft DJ Coenio – Schatje mag ik je Foto

dj coenio

Ons hart bonkte in onze kelen van vreugde toen we het zagen: op Youtube staken supporters van FC Lisse, v.v. Katwijk, v.v. Tricht en vele andere Clubs barkrukken en stoelen in de lucht, telkens als dit nummer gedraaid werd. Kijk op you tube (Schatje mag ik je foto) hoe het tekeer gaat tijdens dit nummer. En ineens in het sportjournaal: Schatje mag ik je foto in Bocht 7 - Alpe d'Huez 2008. We konden onze ogen niet geloven. En binnen een paar weken nam half Nederland deze ludieke uiting van deze geweldige mensen over.

Daarna was het zover. Schatje mag ik je foto werd door vele artiesten en DJ`s nog eens opgepakt. DJ`s hebben het in Spanje( o.a. Heineken bar ), Frankrijk (Tour de France /Bocht 7) en Nederland helemaal grijsgedraaid. Tegelijkertijd wordt ook duidelijk dat Nederland een klein land is en er veel artiesten zijn die graag zelf het nummer nog eens willen uitbrengen. Dat gebeurt vanzelf en hou je niet tegen. Maar één ding is zeker; er is er maar 1 de echte; die van Rogier&Co!

Na de hits: ‘’Bier met een rietje’’, ‘’Oh Nederland’’ en natuurlijk ‘’Ik Ben wel gek maar niet op jou’’ komen ze samen met DJ Coenio (Beste feest-dj van Nederland bekend van o.a. EK camping, Amstel Bierhal) met een nieuw recycled version van SCHATJE MAG IK JE FOTO!!

Rogier & Co ft DJ Coenio – Ik ben zo Moe

dj coenio

Rogier&Co (Brabants bekendste presentator Rogier van Oosterhout en vrienden) staat al jaren op rij voor onvervalste Carnavalshits.

Het is niet alleen de originele artiest van de klappers "Schatje, mag ik je foto?", "Bier met een rietje", "Oh Nederland" en vele andere meedeiners, het is ook een graag geziene gast op menig evenement en feest!

Echte gezelligheidsdieren en dat hoor je! Met "Ik ben zo moe!" heeft Rogier&Co meteen weer een geweldig nummer te pakken waar iedereen in twee tellen op meezingt! Stilstaan kan niet meer; de nieuwe Rogier&Co zet je weer vooraan in de polonaise!